Verslag uitwisselingstoernooi TC Elzenhagen / 23-08-2014

Direct na de zware ochtendbuien vertrokken we richting Elzenhagen. De opwarming voor de wedstrijden zou plaatsvinden door naar onze tegenstanders toe te fietsen. Verminderd enthousiasme hiervoor door de ochtendregen heeft later helaas een negatief effect gehad op de einduitslag.

Na hartelijk te zijn ontvangen werd om twee uur de baan betreden. Afwisselend waren de teams clubgenoten of “Elzehagenezen”. Samenspelen met je tegenstander om te winnen veroorzaakte bij deze en gene wel wat verwarring maar deed de sportiviteit veel goed. En het resultaat was er naar; lekker tennissen in de zon voor de lol!
Of toch, één heftige regenbui met een vlucht naar de kantine tot gevolg dwong de organisatie het schema aan te passen. Gezellig in de kantine of knus schuilen onder de luifel.

En daarna de prijsuitreiking… Elzenhagen heeft gewonnen. Gefeliciteerd! Zouden de slechte opwarming en de lege banen bij HebDurf op de voorafgaande avond een oorzaak kunnen zijn? Dat krijg je er dan van. Gelukkig dat er nog troostprijzen bestaan. Het ontstressen van de wedstijden vond plaats tijdens het buffet met een drankje. Zoals het hoort was het eten het hoogtepunt van de dag.

En dan op huis aan, met de fiets. Wie was weer het laatste? Rob Buhrs, wie anders.

Het was een zeer geslaagde middag waarmee we de leden en de organisatie van Elzenhagen hartelijk willen bedanken.

Tot volgend jaar in Landsmeer.

Mark Vencken

Top