Tenniskids
De KNLTB is een tijdje terug met Tenniskids begonnen. Dit is een nieuw programma voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar. In het voorjaar wordt door de kinderen van 6 t/m 11 jaar in een team op elke 1e zondagochtend van de maand een aantal korte wedstrijdjes gespeeld tegen kinderen van andere verenigingen. Voor de kinderen van 10 t/m 12 jaar is op 7 woensdagmiddagen een competitie.

Jong vraagt Oud
Wil je een keer met je vader, moeder, grote broer of zus, een tante of een oom, de buurvrouw of –man een toernooitje spelen? Dan is dit je kans!

Het Landsmeer Open Jeugdtoernooi
Dit is het traditionele jeugdtoernooi waar niet alleen alle kinderen van Heb Durf aan mee mogen doen, maar ook de jeugd uit de omtrek. Een week lang staat ons park in het teken van jeugdtennis. Leuk om mee te doen, maar zeker ook leuk om te komen kijken.

De clubkampioenschappen
Na elke zomervakantie zijn er de clubkampioenschappen en wordt er gestreden om het kampioenschap van Landsmeer in de verschillende leeftijdscategorieën.

Samen met onze trainsters proberen wij altijd zo leuk mogelijke activiteiten en toernooien te organiseren. Wij proberen steeds weer iets nieuws en verfrissends te vinden om zoveel mogelijk kinderen mee te laten doen met deze activiteiten. Natuurlijk is uw inbreng als lid van Heb Durf altijd gewenst. Dus mocht u een leuk idee of een brandende vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Daarnaast zijn wij nog altijd op zoek naar extra “vrienden van de jeugdcommissie”. We zoeken een groot aantal ouders of oudere jeugdleden die het leuk vinden om (samen) een activiteit te organiseren of een kleine verantwoordelijk op zich willen nemen. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van de prijzen bij een toernooi, het organiseren van een toernooitje voor onze mini’s op een woensdagmiddag, het maken van foto’s tijdens het Open Jeugd Toernooi, het schrijven van een stukje voor de website na een toernooi, enzovoort. Op deze manier kunnen ouders met beperkte tijd, toch hun steentje bijdragen en het clubgevoel mede vormgeven.

De jeugdcommissie staat open voor suggesties, feedback, vragen en opmerkingen. Dit kan per mail: jeugdcommissie@hebdurf.nl

Top