Het tennispark is het hele jaar geopend. Je kan met een geldige ledenpas elke dag tennissen. Heb Durf heeft 6 Smashcourt tennisbanen, waarop het hele jaar gespeeld kan worden, uitgezonderd na een vorstperiode en als er sneeuw op de banen ligt en wanneer er sprake is van opdooi. Het wordt altijd aangegeven door de baancommissaris wanneer hiervan sprake is.

Goed om te weten

  • Tijdens officiële wedstrijden en toernooien is het aantal vrije banen beperkt.
  • Je kunt gebruik maken van het clubhuis en zonodig de baanverlichting ontsteken. Alle banen moeten na gebruik gesleept worden, behalve wanneer het heeft geregend of vochtig weer is.
  • Van de banen waarop niet meer gespeeld wordt moet de baanverlichting worden uitgedaan.
  • Heb Durf heeft sinds 2013 een elektronisch toegangssysteem aangelegd, waarbij je met je KNLTB pasje toegang tot het park en de kantine kunt krijgen. De instructie voor het omgaan met dit systeem hangt rechts naast de ingang van de kantine. Er hangt een groot bord met uitleg hoe met dit systeem om te gaan. Verkort komt het erop neer dat je de poort opent door je pas door de paslezer te halen. Dat doe je bij de ingang van de kantine op eenzelfde manier. Ben je eerste die de kantine opent, dan moet je tevens je pasje door de paslezer van het alarm halen om deze uit te schakelen. Je kunt aan de al of niet brandende rode lampjes rechts aan de wand zien of het alarm aan of uit staat. Wanneer je als laatste de kantine verlaat moet je het alarm inschakelen door je pas door de paslezer aan de binnenkant van de deur te halen. De deur van de kantine valt vanzelf in het slot. Vervolgens druk je op de grote rode knop bij de poort om het hek te openen. Verlaat nu het park, de poort gaat vanzelf dicht.
  • Tenniskleding is verplicht zodra je de baan op stapt. Dit betekent dus ook, dat je echte tennisschoenen moet dragen, want anders beschadig je de banen. Tennissen in spijkerbroek wordt niet op prijs gesteld!
  • Het clubhuis op het tennispark is geopend zolang er leden aanwezig zijn. Houd ons clubhuis netjes en laat geen kleding achter in de kleedkamers!
  • De communicatie met onze leden verloopt via onze site (www.hebdurf.nl ), mailings, social media en met behulp van de mededelingenborden in het clubhuis. Op onze site kun je alles vinden over onze vereniging zoals het bestuur, commissies, kantinedienst, competitie en trainingen. Daarnaast worden er met enige regelmaat via de verschillende communicatie mogelijkheden informatie aan de leden verstuurd over bijvoorbeeld toernooien, algemene ledenvergadering en reminders voor de kantinediensten.
Top