Clubkampioenschappen

Afgelopen zondag zijn de clubkampioenschappen succesvol afgerond. De hele week waren er leuke wedstrijden te zien en was er een gezellige sfeer op het park. We hebben ook heel veel nieuwe gezichten gezien, wat ons deugd doet!

Bij de Jeugd is Lennon Peil de clubkampioen van 2020. Er waren twee poules waarvan Lennon in zijn poule de beide wedstrijden gemakkelijk won. In de finale trof hij zijn gemengd dubbel maatje Frederique Evers die in haar poule een flinke kluif had aan haar tegenstanders. De finale werd beslist tijdens een spannende driesetter waarbij Lennon uiteindelijk er met de winst vandoor ging.

Bij de heren is Jeroen Koster clubkampioen (HE6) geworden. Jeroen won al zijn wedstrijden in de poule. Jeroen deed ook mee in de HE7 maar daar ging Maurits Latuperissa, waarvan hij won in de HE6,  na een spannende driesetter er met de winst vandoor.

Bij de dames is Ellen van den Hoogen (DE7) de nieuwe clubkampioen. Ook zij heeft al haar wedstrijden in de poule gewonnen en dus de terecht winnares.

Overige uitslagen zijn te vinden op toernooi.nl.

Bij dezen nogmaals bedankt voor de organisatie heren van de TC!

 

 

Top