Het jaarlijks hoogtepunt van onze tennisclub staat voor de deur: de Clubkampioenschappen. Wie mogen zich een heel jaar lang de Clubkampioen van Heb Durf gaan noemen van het jaar 2023? Dit evenement vindt plaats van 02-09-2023 t/m 10-09-2023 en brengt spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus samen voor spannende wedstrijden en onvergetelijke tenniservaringen. Of je nu een veteraan bent of net begint met tennis, de clubkampioenschappen bieden voor elk wat wils.

Ons toernooi staat bekend om zijn inclusiviteit en gezellige sfeer. Het is een unieke gelegenheid om je tennisvaardigheden te tonen, nieuwe mensen te ontmoeten en vooral plezier te hebben. We verwelkomen alle clubleden, van jong tot oud, om deel te nemen aan dit speciale evenement.

Naast de spannende wedstrijden organiseren we ook sociale evenementen gedurende het toernooi. Dit geeft spelers de kans om elkaar beter te leren kennen, vriendschappen op te bouwen en te genieten van de gemeenschapssfeer van onze tennisclub.

Voor jong talent hebben we speciale jeugdcategorieën opgenomen in ons toernooi. Dit bevordert niet alleen hun tenniscapaciteiten, maar ook hun zelfvertrouwen en teamgeest.

Voor de competitieve spelers is er natuurlijk ook een categorie voor gevorderden. De clubkampioenschappen bieden de ideale gelegenheid om je vaardigheden te testen en de strijd aan te gaan met andere getalenteerde spelers.

De volgende categorieën worden aangeboden:

  • Jeugd (€2,50 enkelspel en € 2,50 dubbelspel en zal worden voldaan bij aanmelding tijdens het toernooi in het clubhuis)

Oranje = 8 t/m 10 jaar: enkel en dubbel.
Groen = 10 t/m 12 jaar: enkel en dubbel. Let op in de enkel kunnen jongens en meisjes tegen elkaar spelen.
Geel = 11 t/m 14 jaar: enkel en dubbel. Let op in de enkel kunnen jongens en meisjes tegen elkaar spelen.
Geel = 13 t/m 17 jaar: enkel, dubbel en mix.

  • Volwassenen (€10,00 enkelspel en € 7,50 dubbelspel en zal worden voldaan door automatische incasso)

Leeftijd 15+: HE, DE, HD, DD, GD. Cat: 3,4,5,6,7,8,9.
Leeftijd 45+: HE, DE, HD, DD, GD. Cat: 6,7,8,9

De partijen beginnen dagelijks om 16:00 uur voor jeugd en 17:30 uur voor volwassenen en in het weekeinde om 09.00 uur.

Of je nu meedoet om te winnen of gewoon om plezier te hebben, de Clubkampioenschappen van Heb Durf is een evenement dat je niet mag missen.

Sluit je vandaag nog aan bij dit geweldige tennisavontuur. Inschrijven kan vanaf vandaag! Voor volwassenen en kinderen (vanaf 15 jaar) kan dat via https://mijnknltb.toernooi.nl. Voor de jongste jeugd kan je op deze link klikken om naar het inschrijfformulier te gaan.

Top