Kantinerooster en kantine weetjes.
Met ingang van 1 maart zal onze kantine weer dagelijks bemand zijn tot eind oktober en misschien wel langer.
Doordeweeks van 19.30 tot 23.00, in het weekend van 10.00 tot 17.00 en bij evenementen de hele dag.

Voor de planning van het kantinerooster hebben we de KNLTB Club App gebruikt. Hiermee is het voor de leden mogelijk geweest om zelf hun dagen in het rooster te selecteren. De uitnodiging met het verzoek je in te schrijven voor de bardienst is op 14 februari 2022 verzonden. Mochten de mails over de kantinedienst niet zijn ontvangen, controleer dan je mailadres bij het secretariaat. Geef ook wijzigingen door aan het secretariaat.

Automatisch zal er 2x een herinnering gestuurd worden namelijk 1 week en 1 dag van te voren. Het rooster is ook via de KNLTB Club App te bekijken.

Bij het niet verschijnen wacht u een boete van €60,-, dus meteen even noteren die data!

Mocht blijken dat de datum toch niet gelegen komt dan zijn er een aantal mogelijkheden.

Belangrijk is dat de leden zelf verantwoordelijk zijn voor de invulling van het rooster en vervanging van een kantinedienst als ze niet kunnen. Het is niet de bedoeling dat deze verantwoordelijkheid afgeschoven wordt naar de beheerders van het kantinerooster.

  1. Helaas kan er zelf geen ruil meer worden uitgevoerd met een nog openstaande dienst. Geef je verzoek door aan het secretariaat en zij verwerken je verzoek. Dit kan tot 2 weken vóór dat de dienst uitgevoerd moet worden.
  2. Je kunt voor €7,50 per uur een invaller regelen. Kijk op het lijstje met kantinedienst invallers voor namen plus telefoonnummers van de invallers van dit seizoen. U dient zelf met de invaller af te rekenen.
  3. Wat ook een mogelijkheid kan zijn, is het ruilen van de dienst met een ander lid. Graag ontvangen wij hier een mailberichtje over, zodat wij het rooster kunnen aanpassen.
  4. Ook kun je de dienst afkopen. Hoe eerder je dit doet hoe liever. Dit kan tot uiterlijk 2 weken voor de ingeroosterde datum en kost je €35,- Binnen die 2 weken is dit niet meer mogelijk en dien je zelf voor vervanging te zorgen. Stuur een mailtje naar secretariaat@hebdurf.nl o.v.v. Afkoop Kantinedienst met je naam, dan ontvang je via de penningmeester een automatische incasso en factuur.


Betaalde invallers voor kantinedienst

Quinten Boonstra 06-15013302
Yentl van der Aat 06-48191121
Silas de Jong 06-29743308
Sterre Goossens 06-39899743
Bjarne van Vlaanderen 06-16908331
Seb Verhoef 06-27359590

Mochten er nog leden zijn die interesse hebben als kantinedienst invaller te functioneren dan kunnen zij zich aanmelden via: secretariaat@hebdurf.nl. Je moet wel lid zijn van de club en minimaal 17 jaar.

Als startende bardienst dient de keukensleutel opgehaald te worden op een van sleuteladressen. De laatste bardienst van de dag brengt de sleutel direct na afloop weer terug naar het adres dat op het sleutelplaatje staat. Svp in de brievenbus. Heb je in het weekend de eerste dienst, bel dan even of je de sleutel een dag van tevoren kan ophalen.

De sleuteladressen worden meegestuurd in het herinneringsmailtje.

Mochten de mails over de kantinedienst niet zijn ontvangen, controleer dan je mailadres bij het secretariaat. Geef ook wijzigingen door op mailadres: secretariaat@hebdurf.nl

Top