Om lid te worden van tv Heb Durf hoef je maar een paar stappen te zetten. Het lidmaatschap valt samen met het bondsjaar (tevens contributiejaar) dat loopt van 1 januari t/m 31 december, en word zonder opzegging automatisch met één jaar verlengd.

Je klikt hier om het aanmeldingsformulier te openen, vult het in en verzendt het elektronisch naar de ledenadministratie. De pasfoto stuur je ons in een losse mail en moet van het bestandstype JPG zijn met de afmetingen  35 x 45 mm. Leden die al via een andere vereniging beschikken over een KNLTB Bondsnummer hoeven geen pasfoto in te leveren en kunnen het Bondsnummer op het aanmeldingsformulier vermelden.

Voor het opzeggen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van één maand. Opzeggen dient derhalve te geschieden vóór 1 december van het kalenderjaar. Opzeggen in de loop van een bondsjaar geeft geen recht op restitutie van contributie.

Bekijk hier de verschillende contributievormen voor zowel senioren als junioren.

Jubileum Actie
Heb Durf bestaat dit jaar 65 jaar! Daarom hebben we een hele leuke zomeractie; word 3 maanden lid voor maar € 50,00!
Kom van 1 juli t/m 30 september lekker bij ons tennissen voor maar € 50,00. Na 30 september verloopt dit lidmaatschap automatisch. Tenzij het je natuurlijk zo goed bevallen is dat je lid wil blijven!

Klik op het aanmeldformulier en word vandaag nog lid!

 

 

Top