De technische commissie bestaat sinds januari 2022 uit:

  • George Flik | Voorzitter en Competitieleider Tennis
  • Rosanne Haverkamp – Meijer | Vice Voorzitter en Competitieleider Tennis
  • Martijn Herfkens | Toernooileider Tennis
  • Sander van Schaik | Toernooileider Tennis

Technische Commissie: heeft een faciliterende rol binnen de club voor toernooien en competities, dit betreft o.a. het inschrijven van competitie teams, indelen van toernooien en het controleren van toernooien en competities middels de functionarissen;

Toernooileider Tennis: verzorgt goed verloop van een toernooi, bemiddeling geschillen etc. tijdens toernooi en is aanwezig als klankbord voor KNLTB functionarissen wanneer deze controle doen van het toernooi. (Voorheen “VTL” – “Vereniging Toernooi Leider” );

Competitieleider Tennis: verzorgt een goed verloop van de competities op de vereniging, draagt zorg voor inschrijvingen van teams en is eerste aanspreekpunt voor geschillen tijdens de competitie. (Voorheen was dit de “VCL” – “Vereniging Competitie Leider”)

Ondanks wat de naam wellicht suggereert heeft deze commissie niet als taak allerlei technische apparaten en machines in en buiten het clubgebouw te onderhouden.

Een andere belangrijke taak is het organiseren van de verschillende competities. Een competitieleider onderhoudt het contact met alle aanvoerders van de competitieteams, de KNLTB en de jeugdcommissie.

Versterking
Binnen de TC streven we naar een organische groei / natuurlijk verloop van de commissie, dit om kennis niet verloren te laten gaan middels een geleidelijke overdracht en om nieuwe inzichten mee te kunnen nemen in de uitvoering.

We vinden het hierbij vanzelfsprekend dat er een termijn van minimaal 3 jaar wordt voldaan. Momenteel zijn we met 4 personen waar we graag nog mensen willen toevoegen die kunnen ondersteunen bij toernooien.

Met het oog op het uitbreiden van het toernooi aanbod binnen de club, zouden we graag extra ondersteuning willen hebben, dit zal dan in de vorm van nieuwe toernooi commissies.

Toernooi organisatie, wat komt er bij kijken?
Voordat een toernooi kan plaatsvinden zijn er een aantal zaken die op de achtergrond geregeld worden voor de speeldagen en natuurlijk zijn er ook tijdens het toernooi nog verschillende activiteiten.

Voor het toernooi:
-Sponsoring;
-Communicatie (intern en/of extern)
-Afstemming overige commissies;
-Planning wedstrijden en banen;
-Invulling overige (b.v. avondeten deelnemers, feestje etc.)

Tijdens het toernooi:
-Doel goed verloop van de speeldagen;
-Tafel diensten (aanmelden van de deelnemers, uitdelen van ballen);
-Bij springen waar nodig (kantine dienst etc.).

Ben je zelf een regelneef, heb je creatieve ideeën voor een toernooi of wil je graag meehelpen bij de organisatie van een toernooi?  Meld je dan aan, dit kan alleen of met een complete commissie.

We zoeken mensen die graag meehelpen in de organisatie van de Club kampioenschappen en een aantal kleine toernooien.

Lijkt het je leuk om onze commissie te versterken? Je kunt de TC bereiken via tc@hebdurf.nl

Top