Even voorstellen
De jeugdcommissie is een enthousiaste groep mensen die bestaat uit een aantal ouders, trainers en betrokken leden;

  • Camiel Oppenhuis                 – Voorzitter Jeugdcommissie, verantwoordelijk voor de clubkleding en Functionaris Tenniskids. Tevens trainer bij Tennisschool Anjoy.
  • Igor Cozijn                             – Voorzitter en coördinator speeldagen competities
  • Yentl Becht                            – Jeugd Evenementen en trainster bij Tennisschool Anjoy
  • Suzanne Wegman-Plantinga – Jeugd Evenementen
  • Pauline Goedhart                   – Jeugd Evenementen
  • Gerda Khairi                           – Jeugd Evenementen en ondersteuning op de competitiedagen
  • Vincent Evers                         – Jeugd Evenementen en ondersteuning op de competitiedagen

Wat we doen
Als jeugdcommissie zijn wij verantwoordelijk voor eigenlijk alles wat er speelt rondom de jeugd en het rapporteren hiervan richting het bestuur.
Zo organiseren wij het gehele jaar door competities en toernooien en een aantal onwijs leuke events zoals ‘Jong vraagt oud’ en natuurlijk ‘Halloween’.

Binnen de jeugdcommissie hebben we een team die de lead neemt in deze events zoals hierboven ook te zien is. De overige taken verdelen we onder de andere leden van de commissie.
Zo is Igor verantwoordelijk voor de speeldagen van de competities en is Camiel achter de schermen druk met het formeren en inschrijven van de jeugdteams voor de competities.
Maar verder kun je best wel zeggen dat we bijna alles met elkaar regelen en dit maakt het ook erg leuk om te doen.

Jeugdleden
De jeugd is tussen 2020 en 2023 verdubbeld. Van zo’n 80 jeugdleden in 2020 naar zo’n 160 in januari 2023.
Dit is natuurlijk onwijs mooi om te zien en zorgt voor een heel gezond jeugdbestand, waarbij we ook in staat zijn om meer jeugd te binden aan elkaar en aan de club waardoor we ze niet kwijtraken.
Wat ook mooi is om te zien, is dat er een goede verdeling is binnen deze 160 jeugdleden qua leeftijd. Er zijn er zo’n 50 tussen de 5 en 9 jaar. Zo’n 60 tussen de 9 en de 13 en zo’n 50 in de juniorengroep 13 t/m 17 jaar. Daarbij hebben we te maken met een wachtlijst van nog zo’n 30 kinderen die Tennisschool Anjoy probeert les te bieden waardoor zij ook lid kunnen worden van de vereniging.

Er is een grote groep van ruim 100 jeugdleden die ook deelneemt aan de KNLTB competities in het voorjaar, najaar en de winter.

Kom je ons helpen?
De jeugdcommissie is altijd op zoek naar extra handjes. Met name de competitiedagen zelf vragen veel organisatie en dit geldt ook voor de events. Lijkt het je leuk om af en toe mee te helpen en 4x per jaar mee te denken in een vergadering? Laat ons dit dan even weten via JC@hebdurf.nl t.a.v. Camiel Oppenhuis.

Zien wat wij allemaal doen? Volg dan in ieder geval het Instagram– en Facebook van T.V. Heb Durf. Hierop posten wij ook jeugd gerelateerde zaken.

Met sportieve groeten en tot op de baan!

 

 

Top