JOPIE VERHOEF TOERNOOI

Het tennisseizoen wordt jaarlijks geopend in maart met het Jopie Verhoef Voorjaarstoernooi. Een Heb Durf toernooi voor Senioren en Junioren indien ouders ook meespelen. Na het toernooi sluiten we af met een heerlijke verse maaltijd.

LANDSMEER OPEN

Het Landsmeer Open vindt elk jaar plaats in week 28, zo ongeveer de tweede week van juli. Er wordt gespeeld in de categorieën 4 t/m 8. Het is een ‘open’ toernooi d.w.z. dat ook spelers van andere clubs mee mogen doen. Men moet wel lid zijn van de KNLTB.
Dit jaar gaat het toernooi zaterdag 6 juli (voorweekend) van start.

Er wordt gespeeld in poules als er niet al te veel deelnemers zijn of volgens afvalsysteem. In een poule speel je meerdere wedstrijden (meestal 3) of je nou wint of verliest en in een afvalsysteem speel je alleen bij winst verder.
Het zijn zeer gezellige dagen waar iedereen elkaar weer ziet. Naast het tennis is er van alles te doen. Door de week worden elke avond topmaaltijden geserveerd in restaurant ‘Heb Trek’ en vrijdagavond organiseert onze feestcommissie de wereldberoemde feestavond met muziek en een loterij. Iedereen is van harte welkom.

CLUBKAMPIOENSCHAP JEUGD & SENIOREN
Dit jaar gehouden van vrijdag 30 augustus t/m zondag 8 september.

UITWISSELINGSTOERNOOI MET T.C. ELZENHAGEN
Nog nader te bepalen door de technische commissie

Top