Tennis And More Trekt een nieuw jasje aan!

Beste leden van Heb Durf,

Twee jaar geleden zijn wij, Tennis and more (hoofdsponsor van Heb Durf), het avontuur aangegaan om onze winkel te openen in T.C. Neckslag.

Nu twee jaar later is het tijd voor de volgende stap. Daar hoort een nieuwe naam, een nieuw logo, grotere ruimte en een webshop bij.

Om dit te realiseren verhuizen wij per 1 juni 2016 naar de Westerstraat 51-53 (centrum Purmerend). Hier beschikken wij over een grotere ruimte en kunnen wij een breder assortiment kleding aanbieden. Naast tenniskleding gaan wij ook golfkleding en tijdens het winterseizoen skikleding verkopen.
Ook wordt er aan onze webshop hard gewerkt, zodat u in de toekomst ook uw aankopen online kunt bestellen.

Verder willen wij het aantal activiteiten en contactmomenten met Heb Durf gaan uitbreiden. Als onderdeel hiervan organiseert Tennis and more op zaterdag 14 mei een testracketdag bij Heb Durf. Als u altijd al kennis heeft willen maken met verschillende soorten tennisrackets, dan is dit uw kans! Onder leiding van Anouk Bruynesteijn kunt u gedurende een uur diverse soorten rackets uittesten. Voor meer informatie zie de poster op de deur van het clubhuis!

Let op: er kunnen maximaal 36 leden meedoen aan deze dag, dus wees op tijd met inschrijven via de inschrijflijst in het clubhuis!

Op 14 mei biedt Tennis and more aan alle leden van Heb Durf tevens de mogelijkheid om uw huidige bespanning te laten meten en kunt u zowel uw overgrip als basisgrip direct laten vervangen.
Tevens zal er op deze dag de haal- en breng- racket bespanservice worden geïntroduceerd. Vanaf dan kunnen alle leden van Heb Durf gebruikmaken van een ophaal- en wegbrengservice. U kunt op twee dagen in de week uw racket achterlaten of ophalen bij Heb Durf. Dit zijn tevens de haal en brengdagen. Vanaf 14 mei zal er een bespanservice bord in het clubhuis hangen, waarop de spelregels en extra informatie betreft de bespanservice staan vermeld.

Wij zien u graag op 14 mei en natuurlijk in onze nieuwe winkel, waar ook dezelfde vertrouwde diensten en service tot uw beschikking staan.

Graag tot de 14de ,

Stefan Hoogenboom, namens het Tennis and more team

Top