!! Nieuwe voorzitter Heb Durf !!

Beste leden,

Met een “nipte meerderheid aan stemmen” werd ik afgelopen Algemene Leden Vergadering gekozen tot voorzitter van onze tennisvereniging. Anneriek overhandigde mij de voorzittershamer die zij jarenlang, naar ieders tevredenheid, heeft gehanteerd. Dank je wel Anneriek!

Na circa 35 jaar in het film- en televisieproductievak gewerkt te hebben, werd ik afgelopen jaar werkloos door een reorganisatie. Na veel hectiek, plotseling veel rust. Voordeel is dat ik nu meer tijd heb om me met andere zaken bezig te houden. We gaan ons best doen, samen met Bert Prins (penningmeester), Han Daniels (secretaris) en met alle commissies en vrijwilligers. Iedereen is blij met de vele vrijwilligers die voor de club werken, maar desondanks hebben we nog behoefte aan meer “handjes”. Vele handen maken tenslotte licht werk. Zo is de Jeugdcommissie nu dringend op zoek naar nieuwe commissie-leden en ondersteuning. Dus geef je op!!

De komende tijd gaan we ons met diverse zaken bezig houden: zoals besproken tijdens de Algemene Leden Vergadering: een minibaan voor de jeugd en het hekwerk. De inrichting van het clubhuis krijgt aandacht en hoe krijgen we meer leden naar onze vereniging. Al deze activiteiten kosten geld. Dus we moeten nieuwe sponsors blijven zoeken. De komende tijd zal ik contact opnemen met de diverse commissies zodat ik op de hoogte gesteld kan worden wat er allemaal speelt op de club. Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. Heerlijk tennissen en op het terras zitten.

Tot ziens op het park!
Groet, Eric Hafkamp

Comments are closed.

Top