Landsmeer Open 2014, dag 2

Vanochtend was het gesprek van de dag op het gezellige terras van Heb Durf  natuurlijk de ‘penalty shootout’ van het Nederlands elftal tegen Costa Rica. Onder de toeschouwers bevond zich een geheel in Oranje uitgedoste heer. Vooral  zijn badstoffen oranje ochtendjas deed vermoeden dat hij wellicht direct van een overwinningsfeest naar Landsmeer was afgereisd.

De wedstrijd van gisteren tussen Krijn Prins en Prasit Dokmaiklee kon Krijn winnend afsluiten: 4-6, 6-3, 6-3.

Vandaag stonden er zo’n 20 wedstrijden op het programma.  In een lange GD 7 partij tussen Gert Jan Kant + Annette Venema en Cor van Beek en Lily Lambert  moest de derde set de beslissing brengen.  Gert Jan bleek de grootste moeite te hebben met de service van Lily: die was véél te hard volgens Gert Jan. Cor en Lily wonnen: 6-7,6-2, 6-4.

Maandagavond  beginnen de wedstrijden om 18.30 uur. Het is een vol programma. Edwin, onze hoofdsponsor zal rackets bespannen en komt natuurlijk met speciale aanbiedingen. Hij neemt waarschijnlijk het nieuwste snufje mee. Laten we het een digitaal feedback racket noemen. Meer zeg ik er niet over.

Op dinsdag gaan de poorten van Restaurant ‘Heb Trek’ open. Jeroen en Guido maken een Kip Piri Piri. Aan de deur van het clubhuis hangen inschrijflijsten. Je kan er nog bij!

 

Chris ter Brake

 

 

 

 

 

Top