Uitwisselingstoernooi Elzenhagen 2023

Na een aantal jaren afwezigheid heeft afgelopen zondag 27 augustus het uitwisselingstoernooi tussen TC Elzenhagen en Heb Durf plaatsgevonden. Het was als vanouds weer een strijd om wie de beste club uit de omgeving is.

Om 10 uur startte het toernooi met stralend weer wat niet gepland stond voor de dag, na twee ronden te hebben gespeeld op bij Heb Durf en aansluitend een voortreffelijke lunch was het tijd om op de fiets stappen om richting TC Elzenhagen te gaan. De route was niet vanzelfsprekend maar door Harm Oosterhuis van Elzenhagen zorgvuldig uitgestippeld en op bepaalde punten in de route beschrijving werden (strik)vragen gesteld, een ware puzzeltocht waarvan de uitslag ook mee telde in het eind resultaat. Er waren 2 personen die alle vragen goed hadden, beiden van Heb Durf, Petra Reinderhoff en Martin Blommers.

Bij aankomst op Elzenhagen konden de laatste ronden starten, helaas kwam de regen na korte tijd met bakken uit de lucht waardoor de deelnemers hun toevlucht moesten nemen in het club huis. Hierdoor kon, onder het genot van een drankje, wel nog de start van de Formule 1 op Zandvoort worden bekeken, na enige tijd hield het op met regenen en kon de rest van het programma worden voltooid op de banen bij TC Elzenhagen.

Waarna het tellen van de punten plaatsvond en de winnaars bekend konden worden gemaakt. Helaas heeft Elzenhagen de meeste punten gehaald overall waardoor de felbegeerde uitwisselbeker bij hen in het clubhuis staat te pronken. Naast deze prijs waren er ook prijzen voor de beste man en vrouw van Heb Durf en de motivatie prijs (een uur prive les op de andere Club). Hiervoor vielen Mark Haverkamp, Petra Rienderhoff en Anneke Hoogvorst in de prijzen.

Na al dit, werd de dag afgesloten met overheerlijke vers gebakken pizza’s en mooie salades verzorgt door TC elzenhagen en de nodige drankjes.

Volgend jaar is het plan dat het toernooi in zijn oude vorm terugkeert op de agenda, dit betekent dat er een volledige dag of bij Heb Durf of bij Elzenhagen gespeeld gaat worden. Daarnaast zal het Happen enTrappen toernooi bijkomen, dit toernooi zal plaatsvinden bij verschillende clubs met tussentijdse fietspuzzeltochten. Hou daarom de jaarkalender voor volgend jaar in de gaten, deze zal tegen het einde van het jaar worden gepubliceerd online en in de het clubhuis.

Voor nu hartelijk dank voor de inzet en de positieve reacties! Ook namens het team van Elzenhagen, Fillipo Zimbile en Harm Oosterhuis. En tot volgend jaar!

Top