Terras weer open!

21 mei 2021- Terras weer open!

Met de nieuwe versoepelingen van de coronaregels mogen we eindelijk het terras openen tot 20.00 uur ‘s avonds. We hebben besloten t/m 9 juni alleen vrijdagavond van 17.00-20.00 uur en weekenddiensten van 09.00-20.00 uur te draaien. Hierna volgen mogelijk weer versoepelingen en zullen we de planning verder aanvullen.

De koffiemachine staat aan voor betaalde uitgifte zodat je wel met een kopje koffie of thee op het terras kunt zitten als er geen bardienst is. Graag de kartonnen bekers gebruiken ivm de afwas!

We moeten ons helaas nog wel aan een paar regels houden:

– Een vaste zitplaats is verplicht.
Reserveren is verplicht. Je baanreservering of les geldt als een reservering. Wanneer je een baan hebt gereserveerd of les hebt, kun je na afloop ±45-60 minuten op het terras plaatsnemen. Daarna is het de beurt aan de volgende spelers.
Maximaal 2 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand, tenzij het mensen zijn uit één huishouden.
Registreer je via de QR-codes op de tafels of in de kantine ivm het bron- en contactonderzoek.
Binnen is een mondkapje verplicht.
– Het is niet de bedoeling om aan de tafels binnen plaats te nemen, ook niet bij regen!

Bestellen
Wanneer je binnen gaat bestellen, denk dan aan je mondkapje en de looproute. Laat per tafel één persoon de bestelling binnen doen. Bestellen en betalen kan aan de linkerkant van de bar, rechts van de bar kun je je bestelling ophalen. Mocht je je mondkapje zijn vergeten, dan zijn er wegwerpmondkapjes in de kantine beschikbaar.

Inschrijven bardienst
We hebben van de KNLTB begrepen dat er een bug zit in de bardienstplanner via de app. Ze zijn druk bezig dit op te lossen maar kan nog wel twee weken duren. Tot die tijd kun je je bardienst inplannen via mijn.knltb.club. Je kunt de vereniging hier opzoeken en inloggen in de omgeving met je bondsnummer en wachtwoord. Eenmaal ingelogd kan je via de ‘Detail’ knop jezelf inplannen voor een open dienst.

We hopen iedereen komende dagen op het terras te zien!

Top