Tenniskids

Beste ouders van onze ‘jongste’ jeugdleden,

De KNLTB heeft vorig jaar ‘TennisKids’ geintroduceerd, een tennisprogramma voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
In het voorjaar wordt door de kinderen van 6 t/m 11 jaar in een team op elke 1e zondagochtend van de maand een aantal korte wedstrijdjes gespeeld tegen kinderen van andere verenigingen. Voor de kinderen van 10 t/m 12 jaar is op 7 woensdagmiddagen een competitie.

De vraag is dus: Als je kind het leuk vindt om (wedstrijdjes) te tennissen, geef hem of haar dan op voor deze nieuwe kindercompetitie op 1 zondagochtend per maand, of eventueel voor de woensdagmiddag, alleen als hij of zij 10 t/m 12 jaar is.

Doe dit, aub, voor 30 november bij jeugdcommissie@hebdurf.nl, middels naam en knltb nummer. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we dan 1 of meerdere teams aanmelden.

Klik hier voor meer informatie over TennisKids of kijk hieronder voor een beknopte uitleg van dit nieuwe Tenniskids programma.

De jeugdcommissie

Wat is tenniskids?
Kinderen spelen 6 maal elke 1e zondag van de maand beginnend op 9 maart 2014 vanaf 9:00uur tot maximaal 11:00uur of 12:00uur (afhankelijk van leeftijd) wedstrijdjes met een aantal kinderen van andere verenigingen.

6 jaar t/m 9 jaar – ROOD
De jongens en meisjes spelen van 9 uur tot maximaal 11 uur een aantal enkelpartijtjes tot 7 punten op een kwart veld, met rode ballen.

8 jaar t/m 11 jaar – ORANJE
De jongens en meisjes spelen van 9 uur tot maximaal 12 uur een aantal enkel en dubelpartijtjes ‘best of three tie-breaks’ op een drie kwart veld, met oranje ballen.

10 jaar t/m 12 jaar – GROEN
De jongens en meisjes spelen elke woensdagmiddag (7 keer) enkel en dubbelpartijen in verkorte sets, met groene ballen.

Top