Leuk verhaal…

We dachten dat het wellicht leuk was om op z’n tijd een ‘leuk verhaal’ van iemand van de club met jullie te delen… hierbij de eerste:

Het was een prachtige zonnige kalme vrijdagochtend. Het secretariaat was vroeg op de club vanwege onderhoud van de alarminstallatie.
Rond negen uur druppelde de ‘heren’ binnen. Deze ochtend 7-man sterk. Gemiddelde leeftijd 77 jaar! Elke vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur. En dit doen ze al 15 jaar…
Pasjes op tafel, husselen en vervolgens een paar rondjes herendubbel. Ik was onder de indruk, de heren slaan een leuke bal.
Om 10:30 heeft Ger de koffie klaar en Joop heeft iets lekkers meegebracht. Nadat de innerlijke mens is verzorgd en de week is doorgekletst, gaan de mannen weer de baan op voor nog een rondje.
Het laatste half uur is een dolle boel, de hele groep sluit samen af op één baan. Lachen, gieren, brullen! De heren kunnen er weer een week tegenaan.
Moraal van dit verhaal: Tennis schijnt je dus jong te houden!

vlnr: Rob de Smalen (69), Ger Bleijerveld (86), Henk Boszhard (76), Frans van Zuilen (75), Theo Borsch (81), Martin Blommers (69), Joop Verkerk (84). Niet aanwezig: Peter de Ruyter (81), Ad Slik (79), Jaap Box (80), Dirk de Vos (72).

 

Top