Landsmeer Open – dag 6

Het was weer een echte Heb Durf avond! Toen ondergetekende rond een uur of 8 de club betrad, was er al geen plekje meer voor de fiets te vinden. Restaurant Heb Trek was goed gevuld en iedereen zat lekker te eten. Ook het terras was goed gevuld en er waren leuke partijen aan de gang.
Onze voorzitter Eric Hafkamp speelde tegen Chris ter Brake en beide hielden elkaar met mooie slagen en lange rally’s goed bezig. Het was uiteindelijk Chris die de overwinning naar zich toe trok.
Astrid Goossens en Camiel Oppenhuis hadden er ook zin in en hielden het publiek in spanning op baan 1. Na een zwaar bevochten drie setter mochten zij de overwinning mee naar huis nemen.
Op bijna alle banen was wel een “HD’er” (= Heb Durf speler) vertegenwoordigd waardoor ik toch wel de conclusie mag trekken dat we een sportief en ambitieus clubje zijn!

Baan 1 was deze avond duidelijk bedoeld voor de driesetters. Het terras werd steeds voller en luidruchtiger. Ik moest het samen met Beyko Tolk opnemen tegen Quinten Boonstra en Rachel Arts, onze aanstormende jeugd. En dat heb ik geweten. Nadat we de eerste set gewonnen te hadden, bedachten Quinten en Rachel een tactische move en maakten het ons erg lastig waardoor zij de 2e set met 7-5 wonnen.
Na een korte sanitaire stop met een meditatiemomentje konden Beyko en ik er weer vol tegen aan. Rachel en Quinten speelden fantastisch maar het liep bij ons net iets beter waardoor wij uiteindelijk de overwinning op onze naam konden schrijven. Het was een leuke en sportieve wedstrijd!

Het terras werd steeds kouder maar de glazen bleven goed gevuld. Ook de bar binnen deed goede zaken. Mike Boonstra was bezig met de laatste partij van de dag. De lichten op de andere banen gingen al uit…
De voorbereidingen voor het vrijdagavond festijn zijn in volle gang! Een Spaanse avond met tappas en Sangria o.l.v. organisator Stephan Hoogenboom. Dat wordt vast eens spectaculaire avond.
En natuurlijk de verloting van DE FIETS VAN DRAL deze avond. Dank aan een van onze fantastische sponsors! En natuurlijk ook alle andere sponsors die dit toernooi weer toe een succes maken.

Met sportieve groet,

Linda

Top