Landsmeer Open – dag 5

Op de 5e dag van het Landsmeer Open toernooi stonden een aantal spannende westrijden op het programma. Alle spelers leken even fanatiek waardoor soms de gemoederen in een wedstrijd wat hoog opliepen. Zelf was ik aanwezig om Guido van Halteren en Ronald van den Boogaard aan te moedigen tijdens hun wedstrijd tegen Gert Jan Kant en Beyko Tolk. De eerste set begon geheel gelijk op, tot en met de 4-4, waarna deze set met 6-4 naar Gert Jan en Beyko ging. In de tweede set leken Guido en Ronald er meer moeite mee te hebben in het spel te komen. Na de eerste paar games, begonnen zij langzaamaan aan een inhaalrace, maar ook dit mocht niet meer baten. Ook de tweede set ging met 6-4 naar Gert Jan en Beyko. Erg spannend om naar te kijken! Kleine tip voor de organisatie: gezien het aantal toeschouwers voor deze wedstrijd was het leuk geweest als deze wedstrijd op baan 1 of 2 was gespeeld :)
Vanaf het terras hebben we daarna genoten van de spannende wedstrijd tussen Michel Goedkoop met Wouter Moons tegen James Bos en Patrick de Groot. Tijdens deze wedstrijd begon het te regenen maar dit weerhield de mannen er niet van net zo fanatiek door te tennissen. Deze driesetter werd na urenlang tennissen uiteindelijk gewonnen door Michel en Wouter.
Tot slot: wederom de comlimenten aan de kokkinnen Halina en Sylvia. Hoewel ik zelf niet aanwezig ben geweest bij het eten, heb ik van meerdere mensen begrepen dat het weer heerlijk was.

Marjolijn

Top