Landsmeer Open – dag 1

Vandaag start voor de 32e keer het Landsmeer Open. Mogelijk gaan we de warmste editie tot nu toe beleven. Voor de zaterdag is het schema al bijna gehaal afgelast. Er zal alleen na 20.00 gestart worden. Gelukkig was er op zondag nog ruimte zodat alle wedstrijden herplaatst konden worden. Voor de rest van de week beloofd het ook warm te blijven.
Op alle door de weekse avonden zal er weer gegeten kunnen worden. Van maandag tot donderdag wordt er door de diverse leden gekookt. Op de vrijdag zal er tapas verkocht worden in combinatie met een Spaanse feestavond. Opgeven voor de maaltijden kan op de lijsten bij de ingang van de kantine. Wees er snel bij want helaas vol = vol. Voor de vrijdag is er extra ruimte maar het is wel raadzaam tijdig te reserveren. Tijdens de feestavond zal er ook weer de jaarlijkse loterij plaatsvinden met o.a. een fiets beschikbaar gesteld door Dral fietsen en een diner bon van familierestaurant de Boffert.
Elke dag zal er geprobeerd worden een stukje te schrijven. Hiervoor zullen de op het terras aanwezigen deelnemers benaderd gaan worden om van die dag wat te noteren. Mocht je het leuk vinden om hieraan mee te werken kan je je ook aan de wedstrijdtafel melden.
Rest ons op dit moment niets anders dan alle deelnemers een sportief en gezellig toernooi te wensen.

Top