Landsmeer Open 2014, dag 8

Vandaag werden de halve finales gespeeld. In de ochtend was er meteen veel zon en al gauw werd het warm. De wedstrijdleiding plaatste op alle banen een emmertje water met sponzen.

De HE 5 finale gaat tussen de als eerste geplaatste Wesley Teeling en Wouter Moons die als tweede geplaatst was. Wesley won in de halve finale van Tijmen Boers (2-6, 6-0, 6-0) en Wouter won van Arno de Greeuw ( 6-3, 7-6). Arno vond het jammer dat hij via een walkover in de halve finale terecht kwam en speelde vandaag dus zowel zijn eerste als laatste wedstrijd. De finale  staat om 10.30 uur gepland.

De DE 6 finale gaat tussen Nathalie van Waterschoot ( Heb Durf!) en Eva van Rooijen. Eva won vandaag van Janine Ebbes en Nathalie won in drie sets van de als tweede geplaatste Daphne Alderse- Baas. De finale is om 13.30 uur gepland.

De wedstrijden beginnen morgen om 9.00 uur. Heb Durf is goed vertegenwoordigd in de finales. Zo zal de GD 6 finale om 15.00 uur tussen  Astrid Goossens /Rob Bührs en Judith / Marc Uijterwijk een 100%  Heb Durf aangelegenheid zijn.

Voor de inwendige mens wordt op de finaledag goed gezorgd. Henk van der Aat zal zijn overheerlijke Blaarkop Hamburgers serveren. En in de kantine staan onze leden weer klaar om iedereen te voorzien van een hapje en een drankje.

Chris ter Brake.

 

 

Top