Inschrijvingen Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen

Wie de afgelopen weken op de club is geweest heeft de poster misschien al gezien, de aankondiging van de Clubkampioenschappen. Van 31 augustus t/m 8 september kan er weer gestreden worden met je clubgenoten. Wie gaat er dit jaar met de titel naar huis?

Inschrijven kan via www.toernooi.nl – zoeknaam ‘Heb Durf’. De deadline is 24 augustus. Let op: er staan 2 toernooien actief waarvan er maar 1 een inschrijfmogelijkheid heeft.


Clubkampioenschappen Jeugd

Met de jeugd spelen we de clubkampioenschappen weer in dezelfde week als de senioren, zodat we met alle leden gezellig samen zijn.
Voor de jongsten (Rood en Oranje) spelen we op zaterdagochtend 31 aug van 10:00 – 13:00. Aanmelden hiervoor, doe je door een email te sturen aan de jeugdcommissie (jeugdcommissie@hebdurf.nl) met vermelding van je naam, leeftijd en in welke kleur je speelt. Inschrijfkosten bedragen EUR 3,-.
Voor de kinderen die Groen of Junioren spelen, worden de wedstrijden van woensdag tot en met zondag gespeeld. Doordeweeks vanaf 15:30 tot ongeveer 19:00 en in het weekend wordt overdag gespeeld. Over hoe je hiervoor moet aanmelden, volgt een aparte email vanuit de club. Dit moet namelijk via de website van de KNLTB.
Weet je niet in welke kleur/categorie je speelt, neem dan even contact op met je trainer, die kan aangeven wat de best passende categorie is.
We hopen dat iedereen meedoet!
Namens de Jeugdcommissie

Lisette, Astrid, Camiel, Tim en Igor

Top