Halloween avond op Heb Durf

Afgelopen vrijdag 19 okt was er dubbel feest op de club met de opening van de Minibaan en het Halloweenfeest voor de jeugd.

De leden die donderdagavond of vrijdag overdag op de club zijn geweest zullen wellicht wel hebben gezien dat er niet veel licht meer in het clubhuis binnenkwam. Alles was afgeplakt en ingericht voor de jaarlijkse Halloweenavond. En net als vorig jaar was het weer een enorm succes. Met bijna 50 jeugdleden van 5 tot 16 jaar hadden we een enorm leuke groep. Gelukkig was het weer goed en konden we alle activiteiten buiten doen. De groep werd in leeftijdcategorieën opgedeeld en zo werden er allerlei leuke tennisspellen gedaan onder begeleiding van de trainers van tennisschool AnJoy en de Jeugdcommissie.

Maar voordat het Halloweenfeest begon, was er een ander mooi moment. Na jaren van plannen maken, afstemmen en financiering vinden, is het nu eindelijk zo ver, de minibaan is er. En deze hebben we natuurlijk feestelijk geopend. Onder toeziend oog van de deelnemers, Jeugdcommissie en de trainers, werd de baan door de voorzitter Eric geopend. En dan moest er natuurlijk geproost worden. Ook de tennismuur bij het baantje verdiende een opknapbeurt en dankzij twee van onze leden konden we dit zonder kosten doen. Guido van Halteren namens schildersbedrijf Bevela en Mike Boonstra- de behanger , en in dit geval schilder, bedankt voor jullie geleverde materialen en werk! De Minibaan kan nog steeds als oefenmuur gebruikt worden door het netje opzij te schuiven.

Het werd een heel gezellige, spookachtige en drukke avond. We hopen volgend jaar iedereen weer te zien om er wederom een hele leuke avond van te maken!

Tot slot, neem allemaal binnenkort eens een kijkje op de minibaan of sla er eens een balletje. Ook de senioren mogen daar natuurlijk oefenen op hun touch!

Sportieve groetjes namens de Jeugdcommissie.

Top