CORONA UPDATE 28 NOV.

We ontkomen niet aan de nieuwe aanvullende maatregelen… en vinden het heel vervelend het volgende aan te moeten kondigen.

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf -vanavond- zondag 28 november geldt een ’avondlockdown’ voor verschillende sectoren, ook voor de amateursport. Tennissen mag tot 17.00 uur, maar daarna moeten buitensport en binnensportlocaties worden gesloten, ook de horeca. De maatregelen blijven in ieder geval 3 weken van kracht tot zondag 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.

De maatregelen voor tennis in het kort:

 • Sporten blijft mogelijk, zowel buiten als binnen van 05.00 uur tot 17.00 uur. Dit geldt voor vrij spelen, trainingen, competities en toernooien.
  >> Vanaf 17:00 uur is het park dus afgesloten en mag er niet getennist worden.
  >> Reeds afgehangen banen na 17:00 uur zullen we uit het systeem halen.
  >> Lesgroepen zullen bericht ontvangen van tennisschool ANJOY.
  >> Avondcompetities zullen komen te vervallen.
 • Tijdens het sporten is de 1.5 meter afstand niet nodig, buiten de baan of op het park is de 1.5 meter wel verplicht. Geef elkaar de ruimte.
 • Voor buiten sporten is het niet nodig een CTB (Cornona Toegangs Bewijs) te laten zien.
 • Horeca op sportlocaties mag open van 5.00 uur tot 17.00 uur. Een CTB is nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van de binnenruimtes, horeca en terras van de sportlocatie. Een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en 1.5 meter afstand is verplicht. Dit betekent dus dat iedereen die gebruik maakt van het clubhuis of het buitenterras op een vereniging een CTB moet laten zien. Dit geldt ook voor de andere binnenruimtes, zoals kleedkamer, toilet en bestuurskamer.
  >> Onze kantine is alleen in het weekend nog open.
 • Publiek is niet toegestaan op het park of in een hal. Ouders, familie en vrienden kunnen niet komen kijken bij trainingen en wedstrijden.

Laten we hopen dat we over drie weken -ook ‘s avond- het park weer kunnen betreden. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.

Mocht je meer willen lezen over de maatregelen dat doe je hier.

Top