CORONA-MAATREGELEN

Dinsdag 22 april heeft het kabinet de Corona-maatregelen wat versoepeld, zodat kinderen en jongeren tot en met 18 jaar vanaf 29 april buiten met elkaar mogen sporten. De leeftijdsgroep 13-18 jaar zal daar bij wel anderhalve meter afstand tot elkaar moeten houden.

Maar wat betekent dit nu voor ons als vereniging?
• Het bestuur heeft de mogelijkheden voor het openstellen van het tennispark voor de jeugd, op basis van de te treffen maatregelen besproken.
• Er is afstemming geweest met Tennisschool AnJoy.
• We hebben vrijdag 24 april het protocol van de KNLTB ontvangen. Dit is gedeeld met het crisisteam van de Gemeente Landsmeer. We verwachten in de week van 28 april hier goedkeuring op te krijgen, zodat we voor de jeugd het park kunnen openstellen
• Zodra we groen licht hebben zullen we jullie hierover direct berichten. En zal Tennisschool AnJoy de kinderen die les hebben hier persoonlijk over contacten.

>> Conclusie: tennisles & vrijspelen voor de jeugd willen we -op basis van de diverse maatregelen- in de loop van volgende week weer laten aanvangen!

Voor alle duidelijkheid: het tennispark blijft tot nadere berichtgeving (conform berichtgeving van het kabinet) tm 28 april gesloten.

Top