JOPIE VERHOEF TOERNOOI

Het tennisseizoen wordt jaarlijks geopend in maart met het Jopie Verhoef Voorjaarstoernooi. Een Heb Durf toernooi voor Senioren en Junioren indien ouders ook meespelen. Na het toernooi sluiten we af met een heerlijke verse maaltijd.
Zaterdag 17 maart 2018 vanaf 14:00
Inschrijving gaat via Winfred Martens of inschrijfformulier op het prikbord in de kantine.

LANDSMEER OPEN – INSCHRIJVEN KAN NU VIA TOERNOOI.NL

Het Landsmeer Open vindt elk jaar plaats in week 28, zo ongeveer de tweede week van juli. Er wordt gespeeld in de categorieën 4 t/m 8. Het is een ‘open’ toernooi d.w.z. dat ook spelers van andere clubs mee mogen doen. Men moet wel lid zijn van de KNLTB.
Dit jaar gaat het toernooi zaterdag 7 juli (voorweekend) van start.

Tennissers die nog niet zo lang bezig zijn kunnen zich in categorie 8 inschrijven. Voorts zijn er voor de 50 plussers aparte categorieën.

Er wordt gespeeld in poules als er niet al te veel deelnemers zijn of volgens afvalsysteem. In een poule speel je meerdere wedstrijden (meestal 3) of je nou wint of verliest en in een afvalsysteem speel je alleen bij winst verder.
Het zijn zeer gezellige dagen waar iedereen elkaar weer ziet. Naast het tennis is er van alles te doen. Door de week worden elke avond topmaaltijden geserveerd in restaurant ‘Heb Trek’ en vrijdagavond organiseert onze feestcommissie de wereldberoemde feestavond met muziek en een loterij. Iedereen is van harte welkom.

Voor het bekijken van wedstrijdschema’s en resultaten : toernooi.nl

CLUBKAMPIOENSCHAP JEUGD & SENIOREN
Dit jaar gehouden van zaterdag 3 september t/m zondag 11 september.

UITWISSELINGSTOERNOOI MET T.C. ELZENHAGEN
Dit jaar gehouden op zaterdag 21 juli vanaf 13:30 bij T.C. Elzenhagen.

Top